Friday, January 8, 2010

Apabila 'Berhala Bergerak' Terbalik...

NIZAR diusung masuk ke Hospital Raja Permaisuri Bainun (gambar kecil) selepas kereta yang dipandunya terbalik di Jalan Raja Dr. Nazrin Shah, Ipoh semalam. (KOSMO)

Sebelum aku mengulas serba sedikit hal ini,ingin aku menjelaskan sedikit istilah BERHALA BERGERAK yang aku gunakan ini.Ia adalah istilah dari sahabatku yang aku rasa sesuai digunakan untuk orang-orang yang memiliki kenderaan berskala besar atau bernilai RM100k keatas dan menjadi dambaan pilu untuk dimiliki seperti lagu Khai AF2...kahkahkah...Kita teruskan dengan hal kita tadi.Kita dikejutkan dengan kemalangan ngeri bekas MB Perak Ir. Nizar yang terlibat dalam kemalangan jalanraya semalam di Perak. 'Berhala bergerak'nya terbalik tertonggeng.Nasib baiklah beliau tak pakai Proton Perdana,tentu lebih parah mangsanya di dalam.

Berhala bergerak Toyota Camry ini cukup kukuh dan telah diuji oleh Jurutera Profesional Ir. Nizar kita. Alhamdulillah beliau selamat dan sempat melambaikan tangan ketika diusung diatas pembaringan untuk dimasukkan ke wad hospital.Aku risau jer die kuar lilitan dan lilit kat kepala dia 'CAMRY AKU KUAT'. Harap-harap ini 'bukan' Camry yang dia beli zaman dia memerintah sekejap dulu.huhuhu...Apa-apa pun,syukur Alhamdulilah beliau selamat,kalau tak,tak meriah persada politik negara ini.Sekian

4 comments:

Anonymous said...

ini adalah antara secebis mukadimah balasan ALLAH kepada umatnya yang keji supaya bertaubat!

armouris said...

elak kemalangan, jangan SMS ketika memandu! - Bahaya SMS (Ketika Memandu)

Panglima Perang Cyber said...

salam tuan rumah.

saya baru sahaja setting list blog mengikut abjad.

harap dapat memudahkan ahli BPN utk mengemaskini list blogger BPN di blog masing2

List Blogger sangat penting utk meningkatkan lagi hits sesama kita.

bayangkan 90 blog BPN menyiarkan tajuk artikel yg kita tulis dalam sekelip mata ?

tentu ia akan lebih memberi kesan kepada perjuangan alif ba ta ini.

pembangkang sudah lama linkkan sesama mereka termasuk di tranungkite online.

kita je yang agak ketinggalan dalam bab ini.

harap dapat sokongan sahabat BPN semua..

sekian, sekadar makluman.


1Suara 1Arah 1Akidah dengan semangat 1Malaysia

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...