Wednesday, January 11, 2012

[Video] Apabila 'Haris' Kacau ASTRO LIVE On Air

Mengejutkan. Itulah ungkapan yang sesuai untuk permulaan bila tengok apa yang berlaku. Tapi bila tengok sekali lagi, nak berguling gelak pun ada. Tak silap aku, bacaan berita ini adalah milik ASTRO dan tidak semena-mena ada staff atau teknikal kru yang masuk buat kacau ketika pembaca berita sedang on air. Bukan mengamuk, tapi cool jer die masuk... Memang lawak. So ape kesimpulannya? Nampak sangat lah tak profesional...kahkahkah...Yang lagi best, nama die HARIS...kahkahkah...

Korang tengk sendiri dan nilaikan. Jarang benda ni berlaku di Malaysia. Kalau masuk Maharaja Lawak, konfem menang. Adlin konfem kalah dengan lawak si Haris, pengacau On Air...kahkahkah...






3 comments:

angah said...

yg mcm gini pon ade jgk ? HAHA

Amz CamPro said...

ade lah tu...sbb tu kuar video die,hahaha...lawak2...glamer haris jap lagi...

Amz CamPro said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...