Thursday, August 21, 2008

Kepada Peminat Starbucks Yang Merasa Gah Minum Kat Sini!


Berikut adalah surat,amanat dan ucapan terima kasih dan penghargaan yang teramat sangat kepada pelanggan-pelanggan setia atau sekali-sekala Starbucks daripada Howard Schultz-Chairman & Chief Global Strategist,Starbucks Coffee Store. Klik pada gambar untuk membaca penghargaan kepada rakan-rakan kita yang beragama Islam yang suka pi Starbucks. Duit kita pi minum sana buat support dieorang pi berperang dengan umat-umat Islam di Timur Tengah.Sendiri mau ingat. Banyak lagi benda begini terjadi cuma kita perasan atau tidak sahaja. Kalau lebih teruk siap bawak mereka datang sini lagi untuk belajar sesuatu yang belum tentu betul dari mereka,kafir harbi.

Dalam diam-diam kita menyokong Israel,Amerika Syarikat dan sekutu-sekutunya dalam menegakkan ideologi dan pegangan mereka menyesatkan dan menghapuskan Islam di muka bumi ini. Mereka serang secara halus-halusan melalui hiburan,politik dan sebagainya. Pendekatan yang nampak menguntungkan Islam tetapi sebenarnya jauh panggang dari api seperti pendekatan demokrasi yang mereka akan ketengahkan keseluruh dunia termasuk Malaysia yang lebih menguntungkan kafir yang patut ditentang iaitu Kafir Harbi!

Fikir-fikirkanlah....

6 comments:

Did said...

tuh la...layan kopitiam sepatutnye... nnt aar aku cadang nak bukak kopitiam kat US dan dari hasil untung tu aku sumbangkan kepada para pejuang islam plak...

Amz CamPro said...

TAKBIR!

Farid Abu Talib said...

adakah starbuck ini juga diluluskan kemasukan perniagaan ke Malaysia oleh Anwar Ibrahim? Hah.. kalau bukan anwar siapa?

Amz CamPro said...

maybe,zaman anwar digelar mat sabu al-juburi mase dlm umno dulu...die bwk trus yahudi control negara ni kelak..huhu

Farid Abu Talib said...

hehe lucu .. mcm la anwar bangang sgt nk jual negara ni.. kalau die jual dh tentu lima tahun akan datang die kalah.. adekah anwar berotak mcm ketua bahagian UMNO? hehehe

Farid Abu Talib said...

ade bukti ke anwar bwk masuk starbuck ke Malaysia? hehe ade nombor ghani patail x? aku nk tanya dia la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...