Tuesday, September 20, 2011

[Gambar] Fesyen Baru Diperkenalkan Fida a.k.a Awek Mamat Sepah

Tetiba plak aku poyo cite pasal si minah Fida dengan Mamat sepah ni. Sebelum ni, aku masukkan entri si Fida ni, kantoi gambar free hair yang disyaki di ambil oleh Mamat (KLIK SINI) Bukan ape, pasangan ni makin hot diperkatakan dan aku tumpang sekaki lah mengikuti perkembangan dieorang dari jauh. Terbaru gambar minah Fida ni di satu majlis yang aku pun tak tahu majlis ape telah memperagakan satu fesyen baru tudung yang menampak susuk leher gebu idaman Mamat sepah ni,kahkahkah...so, layankan jer....







2 comments:

Jiwa Paradox said...

apa guna pakai tudung tapi tak tutup aurat...setuju???

Anonymous said...

hipokrit benau la si fida ni...ptt la x kesah blakon peluk2 dgn iqram tu..sbb aurat nyer pon bkn dijage btol pon..haihhh...manusia...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...