Thursday, June 30, 2011

Dituduh Gigit Kemaluan Isteri : Apa Punya Kes Ni? Memalukan Kaum Jer

KUANTAN - Seorang penoreh getah dihadapkan ke Mahkamah Sesyen di sini semalam atas tuduhan menyebabkan kecederaan terhadap isterinya dengan menggigit kemaluan wanita itu yang enggan mengadakan hubungan seks pada April lalu. Bagaimanapun, tertuduh Mohd. Shakri Ismail, 28, dari Felda Bukit Goh di sini membuat pengakuan tidak bersalah atas dakwaan itu selepas kertas pertuduhan dibacakan di hadapan Hakim Noradidah Ahmad.

Mengikut kertas pertuduhan, Mohd. Shakri didakwa menyebabkan kecederaan terhadap isterinya, Roshapida Mat Sidik, 23, dengan menggigit kemaluan mangsa untuk mengadakan persetubuhan antara pukul 12 tengah malam hingga pukul 3.30 pagi pada 21 April lalu di sebuah rumah di Felda Bukit Goh di sini. Tertuduh didakwa mengikut Seksyen 375A Kanun Keseksaan iaitu menyebabkan kecederaan untuk mengadakan persetubuhan dan jika sabit kesalahan boleh dikenakan hukuman penjara sehingga lima tahun.Terdahulu, selepas kertas pertuduhan dibacakan tertuduh memberitahu mahkamah bahawa dia tidak melakukan perbuatan itu dan mempersoalkan tuduhan yang dikenakan terhadapnya.

"Saya tidak mencederakan dia," kata Mohd. Shakri.

Mendengar kata-kata tertuduh itu, Noradidah menyoal semula Mohd. Shakri dengan berkata:

"Jika kamu tidak melakukan perbuatan itu mengapa ada kesan gigitan pada mangsa."

Kata-kata hakim itu menyebabkan tertuduh terus mendiamkan diri sebelum mengaku tidak bersalah terhadap pertuduhan yang dikenakan terhadapnya.

Sumber : KOSMO

Amz CamPro berkata:

Menggigil lutut aku bila baca kesah ini. Benda dalam kain pun masuk mahkamah,pastu masuk dalam akhbar pulak. Buat malu kaum jer. patutnya setelah dulu elok-elok. Bukan main lagi hukumannye, 5 tahun penjara tu kalau sabit kesalahan. Yang si suaminya pun,pesal ganas sangat,kot yer pun mungkin si isteri ade sebab kukuhnya. Ishk...musykil gak aku, dalam marah-marah tu,bleh plak menggigit? hahaha...lu pikrlah sendiri jawapnye,hahaha

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...